Prezentare

Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpâneşte toate bunurile lumii.

Vino sã-i cunoşti pe copiii minunaţi din tabãra ALEGRIA. S-ar putea sã-ţi faci prieteni pentru o viaţã.


Proiectul ALEGRIA a pornit din dorinţa comună de a împărtăşi etuziasmul nostru pentru activităţile în natură, modelarea unui corp sănătos şi armonios dezvoltat, educarea camaraderiei, respectarea valenţelor copilăriei şi a jocului ca metodă de educaţie empatică şi dezvoltare personală, stimularea creativităţii şi a inteligenţei emoţionale. Valorile împărtăşite de noi sunt prietenia, buna dispoziţie, respectul, responsabilitatea şi creativitatea. Totalitatea activităţilor şi obiectivelor noastre sunt orientate asupra dezvoltării comuniunii cu natura şi a explorării mediului încojurător, a capacitării copiilor cu abilităţi practice de prim-ajutor, înot utilitar, orientare montană şi menţinerea unui stil de viaţă sănătos. Activităţile se desfăşoară în natură, în săli şi pe terenuri sportive special amenajate, în piscină şi în spaţii destinate atelierelor tematice. Copii participă la un portofoliu diversificat de jocuri multitasking, divertisment creator, programe de îmbunătăţire a indicilor de motricitate generală şi specifică, jocuri acvatice, aquafitness, drumeţii şi aventură, river rafting şi echitaţie, cursuri de auto-apărare şi capoeira, percuţie şi muzică afro-braziliană, dans şi euritmie. Clubul de seară oferă activităţi de socializare şi cultural-artistice, jocuri de inteligenţă şi creativitate, concursuri de abilităţi, vizionări video şi disco ALEGRIA. Experienţa celor peste 15 ani de organizare de evenimente sportive naţionale şi internaţionale, stagii de pregătire, team-bulding-uri, excursii şi tabere ne oferă posibilitatea de a dezvolta şi perfecţiona continuu acest proiect.

Viziune

Tabăra ALEGRIA este un proiect ce propune copiilor o experienţă inedită de dezvoltare personală prin mijloace sportive multivalente şi activităţi asociate în care cultura se împleteşte cu sportul, pasiunea cu buna dispoziţie şi sãnãtatea cu educaţia.

Crezul nostru este animat de dorinţa de a oferi copiilor şi adolescenţilor o experienţă unică privind autocunoaşterea, dezvoltarea capacităţilor cognitive operaţionale şi funcţionale, de ameliorare a comunicãrii şi relaţionării.

Grija noastră este orientată spre modelarea inteligenţei motrice şi emoţionale, dezvoltarea capacităţilor coordinative şi susţinerea potenţialului creativ individual

Urmărim stimularea încrederii în propriile posibilităţi, a comunicării în echipă, rezolvarea problemelor, responsabilizarea şi adaptabiliatea.

Coordonatele muncii noastre sunt date de învăţarea experienţială, stimularea lucrului în echipă, responsabilizarea prin sarcini individuale şi accesarea unui portofoliu de activităţi sportiv-educaţionale interactive. Prin toate acestea dorim să contribuim la pregătirea noii generaţii de copii şi adolescenţi pentru viitor.


COSTUL TABEREI ESTE
ALL INCLUSIVE

Include:

 • transport autocar dus-întors pe ruta Iaşi – locaţia de cazare – retur (vă rugăm să ne contactaţi pentru asigurarea unei oferte personalizate de transport)
 • transport local autocar pentru desfăşurarea diverselor activităţi şi ateliere din cadrul programului de tabără
 • pensiune completă
 • kit tabără: şapcă şi tricou; ambele piese sunt personalizate
 • o echipă de mentori, alcătuită din cadre didactice din învăţământul universitar şi preuniversitar, precum şi profesionişti din diverse domenii specifice; raportul de participare este de 1 mentor/8-9 copii
 • utilizarea gratuită a tuturor resurselor materiale puse la dipoziţie
 • biciclete MTB cu echipament de protecţie, kit de reparaţii rapide şi de acordare a primului ajutor
 • aparate, echipamente, instalaţii şi accesorii specifice tuturor atelierelor şi activităţilor desfăşurate
 • kit complet şi accesorii profesionale pentru atelierul BLS (Basic Life Suport)
 • corturi, izoprene şi accesorii camping
 • airtrack: instalaţie pentru exerciţii de gimnastică şi pregătire acrobatică
 • saltele tip puzzle pentru curs de auto-apărare
 • instrumente originale pentru atelierul de muzică & percuţie afro-braziliană
 • acces la piscină
 • acces teren sport cu suprafaţă artificială şi instalaţie de nocturnă
 • aces bază sportivă indoor (după caz)
 • instalaţii şi echipamente moderne multimedia
 • foc de tabără cu surprize
 • Master-chef Alegria: atelier de gătit în regim propriu
 • activităţi opţionale: plimbare cu mocăniţa, tiroliană, plimbare cu ponei
 • petrecerea ALEGRIA cu muzică, jocuri de lumini, accesorii, efecte, tort şi surprize

PORTOFOLIU ACTIVITĂȚI 2024

Tabăra ALEGRIA este un program unic ce propune copiilor un format interactiv ce conţine peste 40 de activităţi şi ateliere:

REZERVĂ UN LOC ACUM


Pentru rezervare se percepe
un avans de 600 lei /pers. prin transfer bancar.COSTUL PACHETULUI

2.160 lei /pers.


BONUS


Fiecare participant primeşte kit-ul Alegria: şapcă şi tricou. Ambele piese sunt personalizate.

Discount


Oferim discount, bonus și gratuitate în următoarele situații:
Grup
Frate / soră
Fidelitate

Discount-urile nu se cumulează!


Detalii înscriere


Înscrierea individuală se realizează prin completarea formularului de pe site. Fiecare solicitare de înscriere va primi o confirmare pe e-mail. Rezervarea locului este valabilă 10 zile calendaristice din ziua primirii confirmării. În acest interval de timp trebuie achitat un avans de 600 ron/persoană. Suma finală poate fi achitată integral sau ca avans + 2 rate. Plata se face prin transfer bancar sau direct la organizatori. Datele contului se transmit odată cu confirmarea locului. Termen achitare integrală: 31 mai 2024.
Înscrierea de grup se realizează la profesorul însoţitor. Se achită un avans de 600 ron în maxim 10 zile calendaristice pentru rezervarea locului. Diferenţa de plată poate fi achitată în două-trei rate. Termen achitare integrală: 31 mai 2024.

Avansul este nerambursabil!

Se restitue avansul în următoarele situaţii:
- dacă persoana în cauză găseşte o altă persoană care va ocupa locul rămas liber;
- în situaţii medicale speciale dovedite cu acte (se prezintă cazul organizatorilor).