Echipa

Coordonatorul proiectului este Iulian DUMITRU, lect. dr. în cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport Iaşi şi preşedinte al Asociaţiei Sportive K-NOI Iaşi. Cu o experienţă de peste 28 ani în activitatea didactico-sportivă, prof. Dumitru a activat de-a lungul anilor în calitate de antrenor personal, profesor la grupe de copii cu nevoi speciale, antrenor de gimnastică, arte marţiale (wushu, tai-ji chuan, capoeira) şi înot, a coordonat activităţi de orientare turistică şi teambuilding, a organizat şi participat la numeroase competiţii şi evenimente sportive la nivel naţional şi internaţional, a lucrat ca instructor de fitness & aerobic şi ulterior manager la câteva cluburi de prestigiu din municipiul Iaşi şi a susţinut cursuri şi prelegeri în numeroase universităţi din regiunea Europei şi a Orientului Mijlociu.
Echipa de profesori cuprinde un număr de mentori cu un raport de 1 mentor / 8-9 copii. Echipa este alcătuită 60% din bărbaţi şi 40% femei. Toţi mentorii sunt absolvenţi ai învăţământului superior de specialitate. Ei activează în calitate de profesori de educaţie fizică, antrenori în sportul de performanţă, instructori de fitness, specialişti în diverse alte domenii (geografie, limbi străine, muzică, fotografie, dezvoltare personală, arhitectură etc). Fiecare membru al echipei posedă calificări şi competenţe ce acoperă o arie largă a activităţilor specifice taberei şi au o experienţă consolidată în lucrul cu copiii şi adolescenţii. În funcţie de nevoile specifice ale taberei şi caracteristicile de grup ale camperilor, echipa poate fi completată cu monitori ce posedă competenţe variate (artă plastică, dramaturgie, istorie, etc). Deasemenea, întregul portofoliu de activităţi educaţionale şi de dezvoltare personală sunt selectate şi pregătite în colaborare cu un specialist în psihologia dezvoltării.
iulian_alegria_2023
Iulian D.

manager

Vezi detalii
emi_alegria_2023
Emi M.

head monitor

Vezi detalii
florin_alegria_2023
Florin N.

senior monitor

Vezi detalii
raluca_alegria_2023
Raluca T.

senior monitor

Vezi detalii
simona_alegria_2023
Simona A.

senior monitor

Vezi detalii
sorina_alegria_2023
Sorina P.

senior monitor

Vezi detalii
robert_alegria_2023
Robert G.

senior monitor

Vezi detalii
ionut_alegria_2023
Ionuț M.

senior monitor

Vezi detalii
anca_alegria_2023
Anca S.

senior monitor

Vezi detalii
bogdan_alegria_2023
Bogdan C.

senior monitor

Vezi detalii
catalin_alegria_2023
Cătălin D.

senior monitor

Vezi detalii
tudor_alegria_2023
Tudor G.

senior monitor

Vezi detalii
elisa_alegria_2023
Elisa N.

junior monitor

Vezi detalii
adi_alegria_2023
Adi I.

junior monitor

Vezi detalii

REZERVĂ UN LOC ACUM


Pentru rezervare se percepe
un avans de 600 lei /pers. prin transfer bancar.COSTUL PACHETULUI

2.160 lei /pers.


BONUS


Fiecare participant primeşte kit-ul Alegria: şapcă şi tricou. Ambele piese sunt personalizate.

Discount


Oferim discount, bonus și gratuitate în următoarele situații:
Grup
Frate / soră
Fidelitate

Discount-urile nu se cumulează!


Detalii înscriere


Înscrierea individuală se realizează prin completarea formularului de pe site. Fiecare solicitare de înscriere va primi o confirmare pe e-mail. Rezervarea locului este valabilă 10 zile calendaristice din ziua primirii confirmării. În acest interval de timp trebuie achitat un avans de 600 ron/persoană. Suma finală poate fi achitată integral sau ca avans + 2 rate. Plata se face prin transfer bancar sau direct la organizatori. Datele contului se transmit odată cu confirmarea locului. Termen achitare integrală: 31 mai 2024.
Înscrierea de grup se realizează la profesorul însoţitor. Se achită un avans de 600 ron în maxim 10 zile calendaristice pentru rezervarea locului. Diferenţa de plată poate fi achitată în două-trei rate. Termen achitare integrală: 31 mai 2024.

Avansul este nerambursabil!

Se restitue avansul în următoarele situaţii:
- dacă persoana în cauză găseşte o altă persoană care va ocupa locul rămas liber;
- în situaţii medicale speciale dovedite cu acte (se prezintă cazul organizatorilor).